Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Netten op maat bestellen?

Volleybalnetten, doelnetten, zandbaknetten, vogelnetten en ga zo maar verder: netten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Maar waar kun je eigenlijk terecht voor het bestellen van netten op maat? In deze blog vertellen we je er alles over!

Aanbod netten

De partij die wij aanbevelen voor het bestellen van netten is Nettenshop. Bij deze partij kun je terecht voor het op maat laten maken van een net. Daarbij zijn er heel veel mogelijkheden. Zo vind je bij dit bedrijf netten voor de aanhanger en zandbak. Maar ook vind je hier diverse sportnetten, valnetten en steigernetten. Waar ben je precies naar op zoek? Alle verschillende soorten zijn opgedeeld in diverse categorieën, waardoor het vinden van een geschikt exemplaar een stuk gemakkelijker is.

Maatwerk

Bijna alle netten zijn op maat gemaakt. De machines waarmee de producten worden afgewerkt, worden per soort product en kleur ingesteld. Er wordt een gemiddelde doorlooptijd van 5-10 werkdagen gehanteerd. Heb je een product met spoed nodig? Tegen een extra toeslag is het mogelijk om jouw net binnen 48 uur te verzenden. Wil je een net bestellen met een afwijkende vorm? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een langere doorlooptijd door het handmatige werk wat daarbij komt kijken.

Reparatie van netten

Naast het aanschaffen van nieuwe netten, kun je bij Nettenshop ook terecht voor de reparatie van netten die je nog hebt. Zo hoef je geen nieuw net aan te schaffen, want de specialisten beschikken over de juiste kennis, zodat deze weer helemaal heel is. Als je hier gebruik van wilt maken dan raden we je aan contact op te nemen met Nettenshop. Je kunt indien gewenst eerst een offerte opvragen, zodat je precies weet met welke prijs je rekening moet houden.

Meer weten?

Wil je meer weten of wil je graag advies over netten op maat bestellen? Neem gerust contact met op met Nettenshop via de mail of de telefoon en je wordt verder geholpen bij het kopen van een passend net.