Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Onderdelen van een vlaggenmast

Vlaggenmasten hebben uiteraard ook onderdelen die ervoor zorgen dat de vlaggenmast compleet zijn. Grond en gevelbevestiging zorgen ervoor dat de vlaggenmast goed aan de grond staat zonder dat het kan omvallen vanwege weersomstandigheden. Zo kan je voor de grond en gevelbevestiging een grondbuis, een overschuifkoker, een kantelvoet, een houten mastbok, een muurbeugel en een gegalvaniseerde mast bak aanschaffen die goed past bij de vlaggenmast. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om verlichting bij de mast aan te kopen om zo de vlaggenmast in het donker ook een zekere uitstraling te verzorgen. Bovendien kan je ook accessoires voor de vlaggenmast aanschaffen zoals, knoppen, gewichten of touw.

Vlaggenstokken accessoires

Er zijn vaak alleen maar aluminium vlaggenstokken verkrijgbaar die ervoor zorgen dat de vlaggenmast goed blijft staan op de grond en niet kan wegvliegen door de wind. Daarnaast hebben vlaggenstokken ook eventuele accessoires waaruit gekozen kan worden. Zo kan je er zeker voor kiezen om vlaggenstokhouders, vlaggenstandaard of een vlaggenstok uithaler aan te schaffen om bij de vlaggenstok te gebruiken. Een vlaggenstok helpt de vlaggenmast om rechtop te blijven staan en klanten aan te trekken door de originele, unieke vlag in de lucht te hangen. De accessoires zorgen er ook voor dat de vlaggenmast goed zijn werk kan doen zonder dat er problemen kunnen optreden.

Levering in Nederland en België

Als je toevallig in België woont dan hoeft dat niet uit te maken want de vlaggenmasten kunnen ook bezorgd worden in België. Natuurlijk wordt er ook bezorgd in Nederland dus hoef je je daar geen zorgen om te maken. Dankzij de snelle levering kan je snel beginnen met het opzetten van de vlaggenmast en kan het gebruikt worden. Desnoods kan je ook een vlaggenmast ophalen bij het bedrijf, maar om het jou gemakkelijker te maken kan je het beter laten leveren zonder extra kosten die erbij kunnen komen. Na een bepaald bedrag worden de bezorgkosten gratis.