Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Online de showroom bekijken bij maxifleur kunstplanten!

rietgras

Op de website van maxifleur kunstplanten kun je online, op een virtuele wijze, de showroom bekijken. Dit is een goede manier om vooraf het grote assortiment aan kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en sierpotten te bekijken. Met de tour van de showroom kun je lekker achterover leunen achter je bureau en virtueel ‘rondlopen’, alsof je je bevindt in de showroom in Rozenburg. Het is de manier om thuis alvast een kijkje te nemen, wanneer je van plan bent om een aanschaf te doen. De werking is eenvoudig. Je beweegt met je muis over de afbeelding en klikt op de plek waar je naartoe wilt lopen. Door te blijven klikken (en te slepen) kun je 360 graden om je heen kijken!

maxifleur kunstplanten

Advies en aanschaf, cash and carry

Door de grote voorraad van Maxifleur kun je de planten vaak direct meenemen of bestellen. Kijk eerst eens naar de virtuele showroom, vraag advies waar nodig, maak een goede keuze en bestel je mooie nieuwe kunstplant. De webwinkels van Maxifleur zijn groter dan alleen Nederland. Ook in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland worden er regelmatig kunstplanten online gekocht. Je kunt uiteraard ook altijd langskomen in de duizend vierkante meter grote showroom in de buurt van Aalsmeer. In de showroom vind je vele pot en plant combinaties, waardoor je hopelijk geïnspireerd raakt bij je aankoop.

kunstplanten

Je bent altijd van harte welkom om de kwaliteit in het echt te aanschouwen en creatieve ideeën op te doen. Voor zakelijke en particuliere klanten is het altijd een aanrader om het cash & carry systeem bij Maxifleur te hanteren. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met een van de vele interieur adviseurs kun je je wensen zo goed mogelijk afstemmen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct door naar de website van Maxifleur. Mocht je nog vragen hebben of een tip willen geven, dan kun je dit laten weten op de contactpagina van de website.