Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Opzoek naar een lamp? Kijk op Lampenlicht

lamp lamp2 lamp1Een leuke tip die ik vandaag voor jullie heb is het aanschaffen van lampen op Lampenlicht, dit is een site die een heel ruim assortiment heeft in lampen. Ze hebben tal van verschillende soorten plafondlampen voor binnen en buiten en allemaal voor een voordelige prijs. Ik ben op deze website gekomen nadat ik voor mijn woonkamer een nieuwe lamp nodig had, ik gebruikte voor heen altijd een kroonlicht die precies in het midden van de kamer aan het plafond hing en deze kon ik ook verstellen qua felheid van het licht maar hij was kapot gegaan waardoor ik wel wat nieuws moest vinden. Ik ging dus op het internet opzoek naar verschillende soorten lampen maar ik kwam maar niet de juiste tegen die bij mijn inrichting zou passen.

Tot ik er wel een vond

Ik wou het bijna opgeven en een nieuw kroonlicht kopen op marktplaats tot dat ik terecht kwam bij Lampenlicht, hier stond ik versteld van het grote aanbod aan lampen en ik vond dan ook echt een leuke lamp die precies bij mijn woonkamer paste. Ik vind het echt een aanrader om een leuke lamp uit te zoeken voor in jouw kamer, het hoeft niet duur te zijn zoals je ziet op deze site maar het maakt wel echt je kamer af wanneer je een bijpassende lamp hebt.