Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Railverlichting: niet alleen voor in winkels

U ziet ze vaak in etalages, langs het plafond van een winkel, in kantoren of zelfs magazijnen. Maar wist u dat railverlichting ook ideaal is voor in de huiskamer? Doordat u de railverlichting zelf samenstelt en er een ruim aanbod aan richtbare spots en hanglampen verkrijgbaar is, kunt u met railverlichting heel makkelijk een voor u ideaal lichtplan samenstellen. Richt spotjes op uw fotolijsten, of uw modelauto-collectie. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, wanneer het op railverlichting aankomt.

Accentueren

Zoals al genoemd is railverlichting het type verlichting dat zich uitstekend leent voor het accentueren van wat u belangrijk vindt, zij het uw familie in fotolijsten, of uw verzameling. Aan railverlichting hangt u namelijk heel eenvoudig spotjes die u zelf kan richten. Gooit u de inrichting van uw woonkamer om, en verhuist uw verzameling naar een andere muur of hoek? Geen probleem, de spotjes verhuizen eenvoudigweg mee! Ook op het gebied van kleur valt er van alles te kiezen. Zo kunt u voor chique zwart, schoon wit of modern grijs gaan. Het is maar net wat er bij uw interieur past!

Hoe werkt railverlichting?

Wanneer u denkt aan railverlichting, denkt u misschien ten onrechte dat dit moeilijk te monteren is. Niets is namelijk minder waar. Doordat u uw rail ook heel eenvoudig zelf samenstelt, kunt u er altijd vanuit gaan dat uw railverlichting precies past. Het is handig om op voorhand precies op een rijtje te hebben hoe u wil dat uw rails komen te lopen en hoeveel spots en koppelingen u nodig heeft. Dat maakt de bestelling van uw railverlichting én de montage des te simpeler. U kunt uw railverlichting vervolgens met schroeven aan uw plafond bevestigen.

Waar vind ik railverlichting?

In de webshop Lichtdiscounter.nl vindt u een ruim aanbod aan verschillende spots en rails, in diverse kleuren. Hier stelt u heel gemakkelijk uw eigen, perfecte, railverlichting samen. Alle railverlichting is voorzien van stroomgeleiders, waaronder ook een aarding. Het is daarbij zaak, bij uw bestelling erop te letten of de aarding aan de juiste zijde zit. U kunt bij Lichtdiscounter.nl ook nog eens rekenen op de scherpste prijzen en de snelste levering. Neem gauw een kijkje, en laat u inspireren!