Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Tip om een sanibroyeur te kopen

sanispecials

Veel mensen willen in de badkamer graag een wc en in sommige gevallen is de kamer de ruimte niet perfect. Dit probleem kan worden verholpen met het plaatsen van een sanibroyeur

De plaatsing van een sanibroyeur

In veel ruimtes in de aansluiting naar de riolering te kleur en is het niet mogelijk om een wc te plaatsen in deze ruimte of je zult de rioolafvoer moeten verbouwen wat veel tijd en geld kost. Met het gebruik van een sanibroyeur kun je in iedere gewenste ruimte in jouw woning een toilet plaatsen. Sanibroyeur is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar producten ontwikkelt om zo van ieder ruimte en wc of badkamer te kunnen maken. Het bedrijf levert complete wc’s of onderdelen die overal in elke ruimte te installeren zijn. Hier is een normale waterafvoer en een stopcontact nodig. Een sanibroyeur werkt namelijk met een afvalvermaler in tegenstelling tot een normaal toilet waarbij de afvoer van het vuil door grotere afvoer naar het riool wordt gebracht. Als je het toilet doorspoelt zal door middel van de zwaartekracht het vuil naar de vertaler worden geduwd. De vermaalt vermaalt vervolgens het vuil in kleinere stukken die gemakkelijk door een PVC buis kunnen. 

toilet

De producten van Sanispecials

De specialisten van Sanispeicalsiten zijn de expert op het gebied van sanitair producten. Het bedrijf biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je altijd het product zult vinden waar jij naar op zoek bent. Sanispecials heeft tevens een klant gemiddelde van een 9 uit 7500 klantbeoordelingen.