Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Tip voor een zeer goede taxatie in Utrecht

logo gusto casa

Ben je op zoek naar een taxatie Utrecht omdat je een taxatierapport op wilt laten stellen voor jouw huidige woning of voor de woning die jij graag wilt kopen? Dan ben je bij Gusto Casa aan het juiste adres voor een goed taxatierapport omdat deze taxateurs precies weten wat er in de wijk speelt. 

Een taxateur van Gusto Casa

Je bent bij Gusto Casa aan het juiste adres voor een taxatie Utrecht omdat de taxateurs van deze makelaardij precies weten wat er in de wijk speelt. Het is erg belangrijk dat de taxateur niet alleen naar het woonoppervlak, de luxe & afwerking en de bouwkundig staat van de woning kijkt maar ook naar de ontwikkelingen binnen de wijk. Zo weten de makelaars precies wat er wel en niet gelegd is aan de woning. De makelaar ziet de woningen dagelijks waardoor zij een erg goed en realistisch taxatierapport op kunnen stellen. 

woningmarkt Utrecht

Taxeren binnen 10 of 20 km van de standplaats 

Een taxateur moet onafhankelijk zijn waardoor de taxateur niet jouw aankoop of verkoopmakelaar mag zijn. Een taxateur mag tevens ook niet verder dan 10km hemelsbreed vanaf de standplaats woning taxeren. Dit is in Utrecht echter een ander gevel. In utrecht mogen de makelaardijen tot 20 km van de standplaats woning taxeren. Op de website van de NRVT kun je in een overzichtelijk overzicht precies zien of de taxateur die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk de woning mag taxeren. Neem voor meer informatie over Gusto Casa even een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek.