Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Tuinverlichting led kopen bij Euroledshop.nl

Een mooi huis is natuurlijk niet af zonder een mooie, bijpassende tuin. Om ervoor te zorgen dat deze tuin nog meer sfeer afgeeft kunt u kiezen voor ledlampen in uw tuin. Tuinverlichting led is functioneel, het zorgt immers voor licht in de tuin waardoor je makkelijker in het donker je tuin door kan. Het is ook erg sfeervol. Een gezellige zomeravond met vrienden wordt helemaal afgemaakt door mooie sfeerverlichting erbij. Daarnaast is het ook nog eens veilig. Tuinen met veel licht zijn namelijk minder aantrekkelijk voor inbrekers. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor ledverlichting in je tuin. Als je interesse in deze sfeerlichten hebt gekregen, neem dan eens een kijkje bij tuinverlichting led online: www.euroledshop.nl.

Waarom kiezen voor tuinverlichting led?

Led spots voor in de tuin zijn er in drie verschillende soorten: prikspots die je met een steker in de grond prikt, vlonderspots die je kunt monteren in de houtenvloer of tegenvloer en grondspots die bijna onzichtbaar in de grond kunnen worden ingebouwd. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor deze lampen in je tuin.

 

Sfeer

Ten eerste zijn er veel soorten ledverlichting. Men denkt bij led vaak aan een kille, witte kleur, maar de technologie is ondertussen zover dat er veel stappen zijn gemaakt met betrekking tot kleur. Zo zijn er niet alleen maar koele witte kleuren beschikbaar, maar kan je ook voor een warme zachtgele kleur kiezen. Zo krijgt je tuin dankzij tuiverlichting led een warme tint die uitnodigend aanvoelt.

 

Gebruiksgemak

Behalve sfeer zijn er ook nog een paar praktische redenen om voor led te kiezen. Ten eerste wordt een led licht niet warm. Hij blijft koel waardoor er geen sprake is van brandgevaar. Je kan deze ledverlichting dus veilig tussen struiken en boompjes zetten. Ook is het licht van een ledlamp te dimmen, je kan zelf de lichtintensiteit regelen met een schakelaar. Als laatste gaat een ledlamp gelijk aan bij inschakeling, in tegenstelling tot een spaarlamp die en aantal seconden heeft om op te starten.

 

Functioneel

Verder is tuinverlichting led ook nog eens ontzettend functioneel. Als je in het donker van je huis naar de schuur of de oprit wilt lopen is dat vaak lastig. Om dan elke keer een zaklamp te gebruiken is ook niet handig. Ledlampen kunt u makkelijk overal in de tuin installeren om zo het pad te verlichten. Zo is het veel veiliger om uw tuin door te moeten. Daarbij schrikken ledlampen ook inbrekers af. Door het licht denkt men gauw dat er altijd wel iemand thuis is. Vooral in de wintermaanden is dit zeer handig als het buiten al vroeg donker wordt.