Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Wil jij een traagschuim matras?

traagschuim matras

De keuze van een nieuw matras is een heel persoonlijke. Hoe slaap jij? Op je rug of op je zij? Op welk deel van het matras komt de meeste druk? Een goed matras past zich aan je lichaamshouding aan. Dan speelt ook nog mee of je graag op een hard of zacht matras slaapt. Op de site van de aanbieders staan verschillende soorten matrassen waaronder het traagschuim matras.

Lees bij het product de info en vraag nader advies als je vragen hebt. Je koopt een matras voor vele jaren. Een goed matras zorgt voor een goede slaap en is dus belangrijk voor je gezondheid. Het is dus in jouw belang de juiste uitvoering te kiezen.

traagschuim matras

Traagschuim matras, de voordelen lees je hier

De meeste mensen weten vaak niet welk matras het beste in hun situatie is. Dat is niet raar, want er komen steeds nieuwe en betere uitvoeringen op de markt. Laat je informeren en adviseren voordat je de koop sluit. Op de site van de aanbieder staat een heleboel info, waar jij je voordeel mee kunt doen. Kom je uit bij een traagschuim matras, dan zijn dit de voordelen:

–          voelt warm aan, dit is zowel een voordeel als een nadeel;

–          werkt drukverlagend, goed voor de bloedsomloop en kan in sommige gevallen doorligplekken voorkomen;

–          je voelt het niet als je partner later in bed stapt;-          je zakt heerlijk weg in het matras en slaapt daardoor beter, dieper wellicht.