Wonen & Tuin

adem het goede leven in

De verschillende soorten vloeren voor nieuwbouwwoningen

Sta jij op het punt om in te trekken in je nieuwbouwwoning? Dan is de kans groot dat je de woning nog graag wilt voorzien van je persoonlijke touch. Zo zul je op zoek moeten naar nieuw interieur dat geheel past bij jouw wensen. Tevens kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de woonkamer te schilderen of om de badkamer te voorzien van decoratieve tegels. Een andere manier om direct je eigen touch te geven aan je nieuwe woning is middels een unieke vloer. De juiste vloer maakt immers je woning helemaal af. De vloeren voor nieuwbouw zijn er in verschillende soorten en maten. 

Een vloerverwarming voor nieuwbouwwoningen

Een van de meest populaire vloeren van dit moment zijn de vloeren met ingebouwde vloerverwarming. Dit komt mede door de hoge energieprijzen van dit moment. Veel mensen zoeken immers nieuwe manieren om hun woning te verwarmen. In plaats van de verwarming aan te zetten, stappen veel mensen dan ook over op een vloerverwarming om middels elektriciteit te kunnen verwarmen. Elektriciteit is immers goedkoper dan gas. In principe kun je vele verschillende vloeren laten combineren met vloerverwarming. Zo kun je kiezen voor een mooie laminaatvloer met vloerverwarming maar je kunt ook zelfs kiezen voor een tapijt met vloerverwarming. 

Het grote voordeel van PVC vloeren

Een andere zeer populaire vloer die we terugzien in nieuwbouwwoningen is ongetwijfeld de PVC vloer. Het grote voordeel van PVC vloeren is het feit dat deze vloeren uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming. Bovendien zijn PVC vloeren ontzettend eenvoudig te onderhouden. Zo hoef je niet jaarlijks onderhoud te plegen aan je vloer. Qua het design van PVC vloeren zijn veel mensen ook helemaal gek van de vele verschillende mogelijkheden. Zo zijn de PVC vloeren van vandaag de dag voorzien van mooie en unieke patronen die niet alleen zichtbaar zijn, maar zelfs voelbaar. Op de website van bijvoorbeeld MartijnDeWitVloeren.nl zie je al veel verschillende soorten PVC vloeren.