Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een ISOduct rookkanaal bij Bouw-handel.nl bespaarde ons geld

bouw.jpg4 bouw2Al een hele poos zitten wij er aan te denken om een open haard met schoorsteen en alles erop en eraan te nemen omdat het gewoon zo heerlijk in de winter is, toch schrikte een aantal cijfers ons wel bijna af. Er zijn zo’n 1300 ongelukken met open haarden en schoorstenen per jaar die levensbedreigend kunnen zijn, wanneer ze dit niet zijn is het als nog natuurlijk erg vervelend. Dankzij het ISOduct rookkanaal bij Bouw-handel.nl die ik gehaald heb hoef ik me daar niet druk over te maken. Het is namelijk een rookkanaal met ingebouwde brandwerende koker dus zelf hoef je de schoorsteen niet meer brandwerend te gaan maken wat natuurlijk veel tijd en geld scheelt.

Er zitten erg veel voordelen aan

bouw1 Het feit dat een ISOduct rookkanaal bij Bouw-handel.nl zoveel voordelen heeft, heeft mij overgehaald om hier voor te kiezen. Zo voldoet het aan alle eisen voor brandveiligheid en het bouwbesluit,het dempt het geluid dankzij een solide constructie, het voert ongeveer vijftig procent meer rookgassen af, en het is bestand tegen een schoorsteen brand en dit zijn allemaal voordelen die mij hebben over gehaald en dan heb ik het nog niet eens gehad over de voordelige prijs. Wanneer ik een ander rookkanaal had gehaald en deze brandveilig had laten maken dan was ik veel meer kwijt geweest in totaal met verbouwing alles erbij.