Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Horren op maat van Unilux

Logo-Unilux

Heb je veel last van muggen en vliegen in jouw woning? Dan is en hoe de ideale oplossing voor jouw probleem. Als een hor van en standaard afmeting niet past voor jouw deur of raam zul je op zoek moeten gaan naar een specialist die horren op maat aanbiedt. Hiervoor ben je bij Unilux absoluut aan het juiste adres. 

horren

De voordelen van Unilux 

Alle horren die Unilux aanbiedt worden gefabriceerd in Nederlandse fabrieken waardoor deze van de hoogste kwaliteit zijn. Unilux introduceerde als eerst in heel Europa de japanse plissehordeur. Deze hordeur is in 2013 vervangen door de Plisséfit met een versterkt frame een beter gaas waardoor het voor de kleinste insecten zelfs niet meer mogelijk is om hier doorheen te vliegen. Het bedrijf vindt de kwaliteit van de horren die zij aanbieden erg belangrijk, je zult daarom ook altijd 5 jaar garantie ontvangen op jouw aankopen. Wanneer de standaard afmeting van de hor niet past kun je gemakkelijk de afmetingen van het raam of de deur via de website invoeren. De hor zal dan door een van de specialisten geheel op maat worden gemaakt zodat deze precies zal passen. 

Laten monteren door een lokale expert

Als je zeker wilt zijn dat de hor op de juiste manier geplaatst wordt kan je dit door een van de lokale experts uit handen laten nemen. Unilux heeft meer dan 1600 spelsite in Nederland waardoor er altijd een bij jou in de buurt zal zijn.