Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Meer populair beton

Een variant die er werkelijk toe doet, en de laatste jaren vooral populair is geworden, is woonbeton. En wat maakt woonbeton dan zo anders dan andere vloeren? Een hoop. Maar om te beginnen is er natuurlijk de esthetiek en het karakter. Zoals gezegd is een woning een afspiegeling van jezelf. Dit is een plek dat rust en karakter mag ademen en woonbeton doet dat als geen andere vloer. Zelden zal je een vloer treffen met meer karakter dan woonbeton. Het is de meest innovatieve variant van de gietvloer, maar al te bekend om de hoogstaande kwaliteit en ongelooflijk lange levensduur.

Zeer gewildWoonbeton1-1024x765

Gietvloeren zijn van oudsher gewild om de stevigheid ervan. Ze zijn stof- en waterdicht wat ervoor zorgt dat er geen vuil tussen kan komen. Dit geldt natuurlijk ook voor woonbeton. Het maakt dat woonbeton zeer gemakkelijk schoon is te houden, wat ideaal is voor hen die geen zin hebben om elke dag maar weer te stofzuigen. Daarnaast voorkom je ook dat er vuil op vervelende plekken terecht zal komen. De krasbestendigheid van woonbeton maakt dat de vloer jarenlang zijn glans behoudt. Je kunt erop schuiven, bewegen, dansen en springen wat je wilt!

De beste uitstraling

Maar wat dan over die uitstraling? Veel mensen wijken af van een gietvloer omdat de industriële uitstraling hen niet aan staat. Geen zorgen, bij woonbeton is dit juist niet het geval. In tegenstelling tot PU vloeren of epoxyvloeren heeft woonbeton een prachtige, kalme uitstraling die, behalve de naam, geenszins doet denken aan de industrie. Daarnaast biedt woonbeton al het comfort dat je maar kunt bedenken. Het geleid de warmte van vloerverwarming, wat ervoor zorgt dat zelfs uit een wat koud karakter als woonbeton ook heerlijk comfort kan worden gehaald. Het is een vloersoort die zijn weerga niet kent en het verdient om eens goed in de spotlight te worden geplaatst.